Jeremias Andersson, entrepenör och grundare av bl.a Academic Work

Jag har anlitat Lars för ett antal coachsessioner och kan verkligen rekommendera honom. Vårat samarbete har hjälpt mig att strukturera och skapa klarhet i mycket av mina tankar. Vårat arbete har stött mina reflektioner både privat och affärsmässigt.

/ Jeremias Andersson

Alfred von Stedingk, landslagsspelare Amerikansk Fotboll

Coachingen hjälpte mig att inse vilka av mina framtida mål jag prioriterar mest.
Den boostade min motivation och gav mig nya idéer.

/ Alfred von Stedingk

Eva Fors, Key Account Manager, Glaxo Smith Kline Consumer Healthcare AB

Jag har blivit coachad av Lars under 6 tillfällen och jag vill varmt rekommendera Lars som coach. Lars har ett genuint intresse för människor och fick mig att se möjligheter som jag inte trodde fanns. Lars hjälpte mig att hitta lösningar som fick mig att komma vidare och inse att vill man så kan man.

Tack Lars för att du hjälpte mig vidare mot mina mål.

/ Eva Fors

Jussi Ojakangas, Företagssäljare på ACTIC

Eftersom jag aldrig har varit hos en coach tidigare så var jag skeptisk till en början, men för varje besök hos Lars så växte min förståelse för vad coachning kunde ge mig.

Efter alla mina besök hos coachen Lars så har det gett mig:

• Självsäkerhet

• Mer struktur i mitt arbete

• Mer insikt om mina styrkor i mitt arbete och min personlighet

• Effektivitet i mitt arbete

• En gladare personlighet

Jag har hittat nya infallsvinklar för att nå mina mål med arbetet samt föra anteckningar och följa upp utvecklingen.

Eftersom vi hade begränsat med tid på våra coachsamtal så drog jag lärdom av att gå mer på sak och prata om det som är relevant och inte gå från ämnet. Jag känner mig nöjd med den coachning jag har fått och rekommenderar alla att testa det.
Jag kommer att bygga vidare på det arbetet vi påbörjade och återkomma till protokollen och anteckningarna jag gjorde under coachingperioden.

Jag ger slutligen mina varmaste rekommendationer till Lars Sjöberg!

/ Jussi Ojakangas

Pelle Lidell, European Artist & Repertoire Executive 
Universal Music Publishing Group

Jag vill beskriva Lars som en sann humanist och filantrop, en person som har en naturlig talang och vilja att motivera sina medmänniskor. Han har alltid ett gott ord till hands, är hjälpsam och är en mycket god ledare – utan tvekan en av de bästa jag träffat. Lars har förmågan att leda genom att vara ett gott föredöme.

Jag har genom åren haft många intressanta konversationer med Lars – från japansk budofilsofi till ämnen av mer allmän betydelse. Jag uppskattar verkligen Lars närvaro när han talar och han är en mycket god och tålmodig lyssnare.

När jag under en kort period brottades med familjeproblem fick jag ett enormt stöd från Lars, som delade med sig av sina goda råd och på ett osjälviskt och empatisk sätt visade stor lojalitet och vänskap till mig och min familj. Detta betydde mycket för mig och min familj.

Med detta sagt är det en ära för mig att rekommendera Lars Sjöberg.

/Pelle Lidell fd IDOL-jurymedlem, TV4