FOKUS PÅ PLUS! Låt nya talanger blomma ut!

14 februari, 2014
in Blog

En Tre Kronors nyckelspelare, ”Z” (Henrik Zetterberg), blir tvungen att stiga åt sidan pga en smärtsam ryggskada. Tre Kronor är ett starkt varumärke och ett mycket folkkärt landslag. Det är naturligvis beklagligt att en god ledare som sprider trygghet och spelar på världsnivå måste kliva av isen. Men det ältas för mycket i media om vilken förlust detta innebär och ängsligheten sprids in i den svenska folksjälen.

Istället är det fokus på plus som gäller säger Coachen i StarCoach!

Vi har ett Tre Kronor som är fullspäckat med världsspelare. Nästan alla spelar i världens bästa professionella hockeyliga NHL och jag är säker på att ny-utnämda lagkaptenen Niklas Kronwall från Detroit Red Wings kommer att axla sitt ämbete med bravur.

Niklas Kronwall har stor respekt som en duktig och massiv back i Detroit. Han omnämns som världens bästa back och hårdaste tacklare samt har smeknamnet ”The Wall”. Ni som sett reportage och intervjuer med Niklas inser att han har pondus, trygghet och ”fighting spirit”.

Det här är mycket viktigt i BRA ledarskap, att låta lämpliga människor, lagkamrater eller medarbetare få chansen att axla ett större ansvar. I de flesta fall kommer dessa individer att veckla ut sina färdigheter, deras prestation kommer att öka och motivationen ökar.

Detta gäller oavsett om det gäller Executives, Medmänniskor eller Lagkamrater.

Lars Sjöbergs och StarCoach inriktningar är Executive Coaching och Säljcoaching med
dessa grundvärderingar.

Lycka till Niklas Kronwall och Tre Kronor!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *